Høst meny 2019

HØST MENY 2019 

 

 

 
Karbonadesmørbrød med stekt løk, salat, tomat, sylteagurk og potetsalat (2ab,3,7,12)  155,-
  Meat patty with green salad, tomato, pickled cucumber og potato salad  
     
Rekesmørbrød  med egg, majones, salat, paprika, agurk og sitron(1,2ab,3,4,7)  155,-
  shrimp sandwich with egg mayonnaise,green salad,pepper, cucumber & lemon   
     
Biffsmørbrød med estragonkrem og syltet løk (2,3,7)   175,- 
  Steak sandwich with estragoncreme and picled red onion  
     
Omelett velg mellom bacon eller vegetar,med hjemmebakt brød (1,2ab,7)   165,-
  omelett,Choos between bacon or vegetarian with homemade bread  
     
 

 

 
 Stuas suppe  Varierer etter sesong og kokkens humør,med hjemmebakt brød og smør  
   Chefs own soup,variesaccording to season,with homemade bread  
     
Sildetallerken Med to typer sild,egg,rømme,rødløk,rødete,flatbrød&rugbrød (2ab,3,4,7,10,12)

 169,- 

   Herring plate with two types of herring with egg,sour crem,red onion,beets,flat bread and rye bread  
 
   
 

 

 
     
     
 Stuas burger med cheddarost, bacon, coleslaw, sylteagurk, rødløk,tomat,chillidip,hvitløksmajones og potetbåter (2ae,7,10,12)   220,-
   Hamburger with cheddar cheese, bacon, coleslaw, pickled cucumber,red onion,tomato,chillidip,garlic mayonaise & potato  
 

 

 
 

 

  
     
     
      
     
     
     
     
     
     
     
     
     
 

Hovedretter / Main 

 

 
Indrefilet av hjort

med brekkbønner,bacon.sopp,ripsgele og portvinssaus (2a,7,11)

  369,-
  tendirlion of venison with green beens,bacon,forest mushrooms,currant jelly and portwine sauce  
     
Indrefilet av okse med brekkbønner, bacon,champignonog chilibearnaise (3,7)  369,-
  Tenderloin steak with green beens,bacon,forest mushrooms and chilibearnaise  
     
Flesk&Duppe med rotmos,rødbeter,gressløk og kokte poteter (6,7,9,10)  225,-
  Traditional norwegian dish.Pork and sauce eith mashed root vegetables,chives and boiled potatoes  
     
 Lettsaltet Torsk  med baconsmør,gulrøtter og poteter (4,7)  
   Saltet cod with baconbutter,carrots and potatoes  
 Ishavsrøye m es lun rømmesaus(lodderogn,rødløk og dill)og sesongens grønnsaker (4,7)  225,-
   Artic char with lukewarm sour crem,(capelin roe,red onion and dill,served with seasons vegetables  
     
     
     
     
 

Desserter:

Desserts:

 
     
ostekake (2,3,7)  129,-
  cheesecake  
     
Vaniljeis Med karamellsaus (7) 99,-
  Vanilla ice cream with caramrl sauce  
     
Karamellpudding    145,-